Huoltosopimukset

Miksi Neopost-huoltosopimus?

  • Pidempi tuotteen elinikä
  • Taattu vastaus huoltoa pyydettäessä
  • Säännöllinen huolto varmistaa käytön luotettavuuden
  • Laitekustannukset voidaan ennakoida

Käyttövarmuus

Kaikki laitteet tarvitsevat huoltoa. Huoltosopimuksen ansiosta vältyt käyttökatkoksilta. Laitteesi toimii siten koko ajan maksimiteholla, ja tuottavuus on parempi myös aikoina, jolloin laite on erittäin kovassa käytössä. Huolto kannattaa tilata hiljaiselle kaudelle.

Huoltosopimus

Laitteesi on työkalu, jolla on tärkeä tehtävä yrityksessä. Työtehtävät tulee hoitaa ajoissa ja oikealla tavalla. Huoltosopimus varmistaa tarvittavan huollon oikeaan aikaan, jotta vältyt mahdollisen vikaantumisen aiheuttamilta ansiomenetyksiltä ja turhalta stressiltä juuri silloin, kun laitetta tarvitaan eniten.

Käyttökustannukset

Huoltosopimus varmistaa, että pystyt ennakoimaan käyttökustannukset, ja samalla vältyt yllättäviltä korjauskuluilta. Kaikki koneet tarvitsevat säännöllistä huoltoa, ja kuluvat osat tulee vaihtaa säännöllisesti, jotta laite toimii vakaasti. Lisäksi saat alennusta alkuperäistarvikkeista. Kustannukset jäävät useimmiten pienemmiksi, jos yrityksellä on huoltosopimus.

Huolto on ennalta ehkäisevää toimintaa

Siksi meillä on tarjolla huoltosopimusjärjestelmä, joka mahdollistaa mahdollisimman varman ja jatkuvan käytön. Saat lisätietoja lähettämällä yhteydenottolomakkeen.