Kuorituskone nopeaa ja tehokasta postinhallintaa varten

DS-64i-kuorituskonejärjestelmä tarjoaa sinulle tekniikan, jota tarvitset käsitelläksesi kaiken liiketoimintaasi liittyvän viestinnän jopa 2 500 viimeistellyn kirjekuoren tuntinopeudella. CIS-skannausominaisuuksien ja erilaisten asemavaihtoehtojen ansiosta voit olla luottavaisin mielin siitä, että kaikki posti toimitetaan vastaanottajille turvallisesti ja että postin ulkoasu on ammattimainen.

Parantunut suorituskyky ja asiakastavoitettavuus

Helppokäyttöisyys

Helppokäyttöisyys

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja 7-tuumainen kosketusnäyttö, jossa on etätuki- ja etäohjausominaisuudet, takaa, että taitto- ja kuoritustyöt hoidetaan tehokkaasti tuottavuuden maksimoimiseksi.
Tuottavuus

Tuottavuus

Syöttää saumattomasti jopa 650 asiakirjaa putoustilassa. Erilaiset ulostulovaihtoehdot, kuten sieppauslokerot, sivu-ulostulo tai HCVS tarjoavat täytettyjen kirjekuorien nopean tyhjentämisen. Valinnainen Premium Package -päivitys kasvattaa käsittelynopeuden 2 500 kirjekuoreen tunnissa, taittokapasiteetin 8 arkkiin, syöttölaitekohtaisen arkkimäärän 10 arkkiin ja kuukausittaisen enimmäiskäsittelyvolyymin jopa 20 000 kirjekuoreen kuukaudessa.
Monipuolisuus

Monipuolisuus

Neljä asemakokoonpanoa ja kolme ulostulovaihtoehtoa parantaa yrityksesi postitusprosessia. Tarjoamalla neljä lisävaihtoehtoa 2,5 aseman kokoonpanoon DS-64i-laite vastaa kasvavan postikeskuksesi tarpeisiin.
Tarkkuus

Tarkkuus

CIS-skannausominaisuudet takaavat, että luottamukselliset asiakasviestit lähetetään oikealle vastaanottajalle ja oikeaan osoitteeseen. Viivakoodin skannaustekniikka lukee koodit mistä tahansa asiakirjan osasta, mikä mahdollistaa asiakirjojen joustavan muotoilun. Lisäksi voit käsitellä monisivuisia asiakirjasarjoja ja lisätä tietyille vastaanottajille kohdistettuja lisäasiakirjoja virheettömästi.

Tekniset tiedot

Kapasiteetti

Jopa 2 500 asiakirjaa tunnissa (43 minuutissa)

Jopa 20 000 viimeisteltyä kirjekuorta kuukaudessa sekä 5 000 lisäkirjekuorta Premium Package -päivityksellä

Taittokapasiteetti

V-taitto: enintään 5 arkkia (maksimi 80 g/m²)
C-taitto/Z-taitto: enintään 5 arkkia (maksimi 80 g/m²)
V-kaksoistaitto: 4 arkkia (maksimi 80 g/m²)

Järjestelmän mitat

Järjestelmän mitat vaihtelevat kokoonpanon mukaan

Pituus: 18–53,5”
Leveys: 16,5–26,4”
Korkeus: 22,8–29,1”

Ammattilaistasoinen posti

Mainostus: Lisää brändisi mainostamiseksi merkintöjä, kuten logoja tai QR-koodeja
Laatu: Pääset nauttimaan ammattilaislaatuisesta tulostuksesta