Monitoimiviimeistelijä taittolaitteella.

Duplon DC-645i on suunniteltu erityisesti digitaalipainoille, mutta soveltuu tietysti muidenkin painojen tarpeisiin. DC-645i leikkaa pitkittäin ja poikittain samanaikaisesti nuuttauksen kanssa. Lisäksi perforointi ja pitkittäisnuuttaus mahdollisuus.

Painojäljen mahdollinen liikkuminen eliminoidaan rekisterimerkillä, jotka laite lukee ja korjaa leikkuukohtaa automaattisesti. DC-645i tunnistaa tarvittaessa työt viivakoodista. Nuuttauspalkki mahdollistaa nuuttauksen ilman väripinnan murtumista. Säädöt tapahtuvat automaattisesti ja toistuvat työt voidaan tallentaa muistiin. Käyttö tietokoneelta .Arkkien syöttö tapahtuu imulla ja erottelu puhalluksella.

Viivakoodilukija lukee työntiedot ja hakee oikean ohjelman automaattisesti. Esim. jokainen arkki voi olla eri työ -DC-645 tekee automaattisesti työkohtaiset muutokset. Täydellisen arkinvalvonnan ansiosta DC-645 tekee työtään itsenäisesti eikä sido työntekijää.

Käynti-, posti-, kutsukortit, kirjojen kannet, esitteet, CD/DVD kannet ja paljon muuta yhdellä laiteella siististi ja vaivattomasti.

Lisätietoja DC-645i IFS -laitteesta

Teknisiä tietoja

DUBLO DC-645i IFS
  • Paino: 480 kg
  • Sähkö: 240V
  • 2-veitsinen taittolaite On-line. Useita kokoonpanovaihtoehtoja tarpeen mukaan.
  • Aina automaattistakkerilla valmiiden tuotteiden siistiin niputtamiseen.
  • Taittolaite kytkettävissä myös muihin Duplon-monitoimiviimeistelijöihin ja -nuuttauslaitteeseen.