Kasvaa yrityksesi mukana

Modulaarisena DS-85 kuorituskone kasvaa yrityksesi mukana. Kuorittajasta löytyy edistyneitä ominaisuuksia joita on yleensä saatavilla vain suuremmissa järjestelmissä.

Tutustu DS-85 kuorituskoneeseen

Laitteelle on useita vaihtoehtoisia kokoonpanoja, jotka lisäävät joustavuutta ja tarjoavat sinulle monipuolisia ratkaisuja. DS-85 mukautetaan tarpeisiisi yksinkertaisesti valitsemalla oikea kokoonpano. Laite kaikenlaisiin ympäristöihin - käyttäjäystävällinen ja hiljainen.

Älykäs ratkaisu, joka maksimoi kapasiteetin. Se vaatii vähemmän käsittelyä ja mahdollistaa jopa 500 kirjekuoren ajon 8:ssa minuutissa, käytettäessä täydellä nopeudella.

 

 

POWERFOLD - ENTISTÄ HELPOMPAA

Suuri kapasiteetti mahdollistaa jopa 10 arkin syötön yhteen kirjekuoreen. Kaikki arkit taitetaan yhdessä, eikä erikseen. Nopeuden lisäksi tämä varmistaa

ammattimaisen ulkonäön ja vähentää työn katkoksia.

TEHOKAS SYÖTTÖLAITE
Korkean kapasiteetin, 725 arkin, syöttölaite (lisävaruste) on täydellinen kuoritettaessa korkeilla nopeuksilla monisivuisia lähetyksiä, joissa jokainen vastaanottaja saa eri määrän sivuja. Syöttölaite on suunniteltu käsittelemään monenlaista ​​materiaalia, esimerkiksi pinnoitettua materiaalia ja pieniä kirjasia.
 

Teknisiä tietoja

DS-85
  • Pituus x korkeus x syvyys: 1820 x 925 x 420 mm
  • Paino: 110 kg
  • Arkkiasemat: 6 kpl
  • Liiteasemat: 1 kpl
  • Syöttöalustan kapasiteetti: 325 kpl