Monien mahdollisuuksien osoitetulostin, jota on helppo käyttää

Neopost AS-3060A on mustesuihkutekniikalla toimiva moderni ja modulaarinen ammattimainen ratkaisu.

Tutustu AS-3060A osoitetulostimeen

Kuten kaikkiin Neopostin osoitetulostinratkaisuihin, toimitamme myös AS-3060A laitteeseen sopivan opastavan ohjelmiston, jota voi laajentaa kasvavien tarpeiden mukaan. Imukuljetin varmistaa laadun vaativissakin tuotteissa.
Järjestelmä voidaan toimittaa omalla syötöllä tai in-line ratkaisuna kuorittajaan, satulanitojaan tai taittokoneeseen jne. yhdistettynä.

 

Nopea käynnistys
Automaattisen tulostuspään sijainnin ansiosta tulostuspäät tulevat nopeasti haluttuun paikkaan ns. huoltoasemistaan ja ovat valmiita tulostamaan haluttua tekstiä. Tämä tarkoittaa myös sitä, etteivät tulostuspäät koskaan

 

kuivu, mikä takaa aina hyvän tulostuslaadun.

 

Todella käyttäjäystävällinen
Tulostinta on helppo käyttää yhdessä ohjelmistomme kanssa, se on looginen ja käyttäjäystävällinen. Voit tuottaa helposti optimaalisia postituksia.

 

 

Laajat käyttömahdollisuudet
Osoitteet, personointi, viivakoodit ja luova tuotanto: laaja valikoima eri tyyppisiä musteita yhdistettynä erilaisiin kuivauslamppuihin mahdollistaa tulostamisen monenlaisiille materiaaleille. Neopost AS-3060A:lla voidaan tulostaa muuttuvaa tietoa, viivakoodeja jne. eri medioihin kuten kirjekuoriin, esitteisiin, kortteihin, sanoma- ja aikakauslehtiin.

 

AS-3060A
  • Hihnanopeus: (säädettävissä) 0,15 m/s – 2,00 m/s
  • Tulostusmateriaalin maksimi vakiokoko: B4, muut: 420 (L) x 330 mm (K)
  • Materiaalin maksimipaksuus: 18 mm
  • Tulostusalan korkeus: 76 mm (= 2x38 mm = 18 riviä)